__________________________________

__________________________________

WRO tar temperaturen

Tour of TranemoPosted by Edvin Wilson Wed, October 22, 2014 20:32:12
Det är bara några dagar kvar innan slaget om storskogen ska avgöras. WRO tog pulsen på Fristadsonen Mattias Brolin som år efter år successivt har ökat sin kapacitet. I år tror vi i tävlingsledningen att han kommer för att försöka vinna mer än flatsprinten i Grimsås. Läs hans tankar inför lördagen här.
Brolin har inte enbart kvaliteter som sprinter. Han har även visat prov på åkstyrka under 2014 års säsong. Inte minst här, på SM i Götene.

Hur är formen såhär inför höstklassikerna?

Formen är lite oklar, efter att ha tagit det lugnt det sista veckorna kan den vara lite hur som, men jag tror på att vila sig i form och hoppas på bra ben!

Vad är din målsättning och dina förväntningar inför lördagen?
Jag siktar helt klart på vinst, men förväntar mig samtidigt hårt motstånd från de andra, men hoppas kunna dra det längsta stråt till slut.

Vad tror du är det viktigaste för att vinna Tour of Tranemo?
Det håller jag för mig själv. Men tror det är viktigt att känna av höstformen i början av tävlingen och inte gå för hårt från start. Det blir en lång dag.

Varför tycker du om att köra ToT?
Jag tycker ToT är ett perfekt race att dra igång med efter vintervilan så man kommer igång igen, sen helt klart för bullarna och prestigen!

Till sist, kan du avslöja vilken tröja du bär 2015?
Det håller jag för mig själv ett tag till!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.